Is een online sieraden merk voor mannen. Al onze producten zijn exclusief, stijlvol en betaalbaar. Een belangrijk onderdeel van onze winkel zijn onze sieraden combinaties, deze zijn ontstaan door onze passie voor mode. 

Even een kort verhaal over mij. Degenen die mij kennen, zouden zeker beweren dat ik graag nieuwe stijlen, verschillende kleuren en patronen probeer en hier mee experimenteer. Ik ben altijd dol op accessoires geweest, maar heb nooit de sieraden gevonden die exclusief genoeg waren om te dragen.

Door internationaal te oriënteren op de trends en ontwikkelingen binnen de sieraden branche kwam ik en aantal te gekke sieraden tegen. Het probleem was de prijs van deze sieraden. Hierdoor word het lastig om verschillende combinaties te kopen.

Dus besloot ik om een middle ground webshop op zet zetten. Een plek waar er voldoende keuze en vooral prijsbewust is. sieraden zou namelijk net als verschillende kledingstukken moeten zijn. Je zou genoeg moeten hebben om te mixen en matchen, te veranderen tussen werk en sociale gelegenheden. 

Tom
By Dave
Info@by-dave.com